Systeemplafond

Voordelen systeemplafond

N
Betaalbaar en veelzijdig
N
 Verkrijgbaar in diverse kleuren, structuren en materialen
N
Brandwerend en isolerend
N
Ideaal voor het wegwerken van het leidingwerk
N
Verhoogt – indien gewenst – de akoestiek

Wat is een systeemplafond

Een systeemplafond is een verlaagd plafond dat door middel van een plafondprofiel en ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond creëert. De vrije ruimte, ook wel plenum genoemd, kan worden gebruikt om kabels en leidingwerk weg te werken. Denk hierbij aan de elektriciteitskabels, verwarming- en ventilatiebuizen en riolering. Een systeemplafond wordt daarnaast ook vaak toegepast om de akoestiek in een ruimte te verbeteren.

Eigenschappen systeemplafond

Qua design en functionaliteit zijn er tal van mogelijkheden om een systeemplafond aan de wensen van u als klant te laten voldoen. In de huidige tijd is er veel vraag naar plafonds die de akoestiek in een ruimte optimaliseren. Een naadloos systeemplafond is hiervoor uitermate geschikt.

Liever een plafond waarbij u nog toegang heeft tot de vrije ruimte? Een systeemplafond zonder naadloze afwerking is dan de oplossing. Bij Janse Afbouw bieden we systeemplafonds in verschillende kleuren, materialen en structuren aan.

Ieder plafond heeft zijn unieke eigenschappen en esthetische uitstraling. Welk type systeemplafond op uw wensen aansluit? Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden.

Meer informatie

De prijzen van een systeemplafond zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal vierkante meter. Om deze reden horen wij graag wat u in gedachte heeft waarna we voor u geheel gratis een offerte opmaken.

Heeft u een vraag over het laten plaatsen van een systeemplafond of zou u graag meer informatie ontvangen over een van onze andere diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

MENU
Bel ons direct