Stucwerk en schilderwerk

Uw woning of bedrijfspand laten stucen en/of schilderen?

Bij Janse Afbouw kunt u terecht voor de gehele afbouw van een project. Van het laten plaatsen van scheidingswanden en isolatievloeren tot het laten stucen en schilderen van de wanden en plafonds. Zo brengt u het gehele afbouwproces onder bij één en dezelfde partij. Heerlijk overzichtelijk.

Professioneel stuc- en schilderwerk

Strakke plafonds en wanden maken uw project helemaal af. Wilt u de wanden en plafonds in uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand graag laten stucen? Onze vakmensen gebruiken voor het stucen van de wanden en plafonds enkel hoogwaardige producten, zodat het eindresultaat perfect is. Tevens is het mogelijk om ook het schilderwerk door ons te laten aanbrengen.

Kosten stucwerk en schilderwerk

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de kosten voor het laten aanbrengen van professioneel stucwerk en/of schilderwerk. Echter is het lastig u hierop een eenduidig antwoord te geven. Maar op basis van uw wensen maken we graag geheel vrijblijvend een gratis offerte voor u op. Waarom? Omdat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren. Zoals het aantal vierkante meters en de staat van de muren.

Diensten Janse Afbouw

Naast professioneel schilderwerk en stucwerk kunt u bij ons ook terecht voor het laten plaatsen van scheidingswanden, systeemplafonds, naadloze akoestische plafonds en het laten maken en monteren van houten deur- en raamkozijnen.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten stucen van een project óf het laten aanbrengen van professioneel schilderwerk? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en adviseren u graag.

MENU
Bel ons direct