Scheidingswanden

Voordelen metal studwanden

N
Betaalbaar en veelzijdig
N
Verschillende afwerkingen mogelijk
N
Geluid- en brandwerend
N

Verbetert – indien gewenst – de akoestiek

N
Snelle montage mogelijk

Wat is een metal studwand?

Een metal studwand is een niet-dragende scheidingswand die zowel in bedrijfspanden als woningen wordt toegepast. Op de eerste plaats bestaan ze uit metal studprofielen waarin isolatiemateriaal wordt verwerkt waarna de beplating wordt aangebracht. De beplating kan vervolgens op verschillende manieren worden afgewerkt. Denk hierbij aan stucwerk, schilderwerk of behang. Metal studwanden worden in de volksmond ook gipswanden genoemd en kunnen door ons ook van ramen, deuren en kozijnen worden voorzien.

Veelzijdige scheidingswanden

Scheidingswanden zijn er in allerlei soorten maten. Zo heeft u de keuze uit een enkel beplaat wandsysteem, een dubbel beplaat wandsysteem inclusief gipskartonplaat, een gipsvezelplaat of een cementgebonden plaat. Het assortiment is enorm en wij begrijpen als geen ander dat het voor u lastig kiezen is. Om deze reden staan wij klaar om u te adviseren. Vertel ons uw wensen en budget en wij geven u – geheel vrijblijvend – een advies op maat.

Eigenschappen

Metal studwanden kunnen – afhankelijk van de materiaalkeuze – verschillende eigenschappen bevatten. Op basis van uw wensen zijn wij in staat om de ideale scheidingswand samen te stellen. De meest gestelde eisen zijn het verbeteren van het isolatiegehalte en het optimaliseren van het geluid en verhogen van de brandwerendheid. Daarnaast wordt ook de akoestiek steeds belangrijker. Op het gebied van metal studwanden is er steeds meer mogelijk en bij Janse Afbouw zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met metal studwanden creëert u op een voordelige manier een extra ruimte. Ook is het mogelijk een studwand te plaatsen voor een scheve en/of slecht geïsoleerde bestaande wand.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten plaatsen van scheidingswanden of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over datgene dat wij voor u kunnen betekenen.

MENU
Bel ons direct