Naadloos akoestisch plafond

Voordelen Rockfon Mono Acoustic

N
Naadloze, strakke afwerking
N
Optimaliseert de akoestiek in een ruimte
N
Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen
N
Duurzaam en verantwoord
N
Vochtbestendig

Naadloze systeemplafonds

Bij Janse Afbouw behoort het plaatsen van naadloze systeemplafonds tot ons specialisme. Bijkomend voordeel is dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor het laten plaatsen van een systeemplafond. We nemen – indien gewenst – ook de gehele afwerking voor onze rekening. Zo kunt u ervoor kiezen door ons lichtpunten en spotjes in het plafond te laten verwerken en kunt u ook de wanden en het aftimmerwerk aan ons uitbesteden.

Een naadloos systeemplafond heeft een strakke afwerking wat zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Rockfon Mono Acoustic

Het Rockfon Mono Acoustic plafondsysteem is een systeemplafond met naadloze afwerking en hoog geluidsabsorberend-gehalte. De plafondplaten van dit merk zijn voorzien van een laagje coating dat geluiden opvangt. Hierdoor wordt de akoestiek in een ruimte geoptimaliseerd. De systeemplafonds van Rockfon Mono kunnen in allerlei soorten ruimtes worden aangebracht. Van woonkamer tot badkamer en van bedrijfspand tot zwembad. De plafondplaten zijn namelijk vochtbestendig. Een ander bijkomend voordeel is de duurzaamheid. De Rockfon plafondsystemen worden gemaakt van gerecycled materiaal en hebben tevens een duurzaam productieproces.

* Alleen gecertificeerde installateurs mogen de Rockfon Mono Acoustic plafonds plaatsen. Bij Janse Afbouw zijn we trots dit certificaat te bezitten. Zo weet u zeker dat uw plafond op professionele wijze wordt geplaatst. Een fijne gedachte.

Installeren Rockfon Mono systeemplafond

Het Rockfon Mono akoestisch plafondsysteem is een totaalconcept van het merk Rockfon Mono en wordt gemonteerd op standaard U- en C-plafondprofielen. Na het bevestigen van de plafondplaten worden de naden afwerkt met akoestisch vulmiddel. Hierna wordt door onze vakmensen het akoestisch spuitpleisterwerk aangebracht. Deze toplaag is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle producten die worden gebruikt, zijn afkomstig van Rockfon Mono.

De systeemplafonds van Rockfon Mono worden door ons zowel in de utiliteitsbouw als particuliere sector toegepast. Zo plaatsen we dit type plafond bijvoorbeeld in woonkamers, zwembaden en bedrijfspanden.

Meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen over het laten plaatsen van Rockfon Mono naadloze systeemplafonds of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

MENU
Bel ons direct