Isolatievloer

Voordelen isolatievloer

N
Verhoogt het wooncomfort
N
Gunstig voor de waarde van uw woning
N
Aantrekkelijk geprijsd en een goede investering
N
Verlaagd de stookkosten
N
Goed voor het milieu

Aanbrengen van een isolatievloer

Steeds vaker kiezen onze klanten voor het laten aanbrengen van een isolatievloer in de woning en dat is gezien de vele voordelen die het met zich meebrengt niet gek. Na het laten aanbrengen van een isolatievloer heeft u geen last meer van koude voeten waardoor het wooncomfort direct wordt verhoogd. De warmte in de woning wordt bovendien beter vastgehouden, zodat u minder hoeft te stoken en een ander voordeel is een betere luchtvochtigheid. 

In de woningbouw worden er steeds hogere eisen gesteld aan het wooncomfort. Om deze reden leggen we tevens in nieuwbouwwoningen steeds vaker isolatievloeren aan.

Fermacell | Estrich vloerelement

Bij Janse Afbouw werken we voor het aanbrengen van isolatievloeren met de Estrich vloerelementen van Fermacell. Dit hoogwaardige merk biedt de oplossing voor zowel vooroorlogse houten vloerconstructies als stenen vloerconstructies. Alle vloerisolatie die wij plaatsen kan met verschillende soorten materialen worden afgewerkt. Denk hierbij aan vloerbedekking, laminaat en tegels. Kiest u voor een tegelvloer, dan is het wel van belang om tevens een waterdichte coating aan te brengen.

Kosten isolatievloer

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de kosten van het laten leggen van een isolatievloer. Echter is het lastig hierop een eenduidig antwoord te geven. De prijs van een isolatievloer is volledig afhankelijk van het type vloer, de keuze van het materiaal en de soort afwerking die u wenst. Wilt u graag een prijsindicatie? We maken graag een gratis offerte voor u op.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten aanbrengen van een isolatievloer of heeft u een vraag met betrekking tot een van onze andere diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw wensen en adviseren u graag.

MENU
Bel ons direct