diensten

Onze Diensten

SCHEIDINGSWANDEN

Scheidingswanden zijn er in allerlei soorten maten. Zo heeft u de keuze uit een enkel beplaat wandsysteem, een dubbel beplaat wandsysteem inclusief gipskartonplaat, een gipsvezelplaat of een cementgebonden plaat. Het assortiment is enorm en wij begrijpen als geen ander dat het voor u lastig kiezen is. Om deze reden staan wij voor u klaar om u te adviseren.Vertel ons uw wensen en budget.

SYSTEEMPLAFOND

Qua design en functionaliteit zijn er tal van mogelijkheden om een systeemplafond aan de wensen van u als klant te laten voldoen. In de huidige tijd is er veel vraag naar plafonds die de akoestiek in een ruimte optimaliseren. Een naadloos systeemplafond is hiervoor uitermate geschikt.
Liever een plafond waarbij u nog toegang heeft tot de vrije ruimte? Een systeemplafond zonder naadloze afwerking is.

NAADLOOS AKOESTISCH SYSTEEMPLAFOND

Het Rockfon Mono Acoustic plafondsysteem is een systeemplafond met naadloze afwerking en hoog geluidsabsorberend-gehalte.  De plafondplaten van dit merk zijn voorzien van een laagje coating dat geluiden opvangt. Hierdoor wordt de akoestiek in een ruimte geoptimaliseerd. De systeemplafonds van Rockfon Mono.

ISOLATIEVLOER

Steeds vaker kiezen onze klanten voor het laten aanbrengen van een isolatievloer in de woning. En dat is gezien de vele voordelen die het met zich meebrengt niet gek. Na het laten aanbrengen van een isolatievloer heeft u geen last meer van koude voeten waardoor het wooncomfort direct wordt verhoogd. De warmte in de woning wordt bovendien beter vastgehouden zodat u minder hoeft te stoken.

AFTIMMERWERK

Bij Janse Afbouw beschikken we over een machinale werkplaats waar we diverse soorten aftimmerwerk produceren. Hierbij moet u denken aan houten raam- en deurkozijnen en deuren die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook voldoen aan de vereiste NEN-normen.

STUCWERK & SCHILDERWERK

Strakke plafonds en wanden maken uw woning helemaal af. Wilt u de wanden en plafonds in uw (nieuwbouw)woning graag laten stucen? Onze vakmensen gebruiken voor het stucen van de wanden en plafonds in uw woning enkel hoogwaardige producten, zodat het eindresultaat perfect is. Tevens is het mogelijk om na het laten stucen van de wanden en plafonds door ons het schilderwerk aan te laten brengen.

MENU
Bel ons direct