CNC-Machine

Eigen CNC-Machine

Bij Janse Afbouw zijn we trots een CNC-machine te bezitten, want hiermee zijn we in staat om ruwe materialen te bewerken naar verschillende soorten eindproducten. Hierdoor zijn we ontzettend allround en kunnen vrijwel ieder eindresultaat op het gebied van aftimmerwerk realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat is een CNC-machine?

De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. Het is de benaming voor een computergestuurde machine waarin allerlei soorten materialen worden verwerkt tot het gewenste eindproduct. De machine weet natuurlijk op voorhand niet hoe deze een eindproduct tot stand moet brengen. Hiervoor maken we gebruik van CAD-software. Met behulp van deze software sturen we ontwerpen door naar de machine die ze vervolgens produceert. Een ontzettend mooi proces.

Wat wij maken met onze CNC-machine

We zijn in staat om ontzettend veel verschillende producten te realiseren, maar we produceren er voornamelijk veel achterhout mee. Achterhout is de versteviging die zich in metal studwanden bevindt en wordt voornamelijk aangebracht op de gedeeltes die extra ondersteuning nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plek waar de wastafel wordt opgehangen. Daarnaast vervaardigen we met de machine veel toiletplaten waarin de sparingen van het toilet reeds op maat zijn uitgefreesd.

Andere voorbeelden van de producten die we met onze CNC-machine maken zijn: koven voor gordijnen, schenkels om ronde wanden te creëren en geperforeerde platen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Door de reeds aangebrachte perforaties kunnen de platen eenvoudig tegen wanden en/of plafonds worden gemonteerd.

Voordelen CNC-machine

Veel afbouwbedrijven besteden de werkzaamheden die met een CNC-machine gebeuren uit aan een andere partij met machinale aftimmerwerkplaats. Bij Janse Afbouw zijn we zelf in het bezit van deze geavanceerde machine waardoor we niet afhankelijk zijn van derden en hierdoor vele malen flexibeler zijn met de levering van de door u bestelde materialen. Ook leveren wij op bestelling producten aan leveranciers die deze vervolgens verkopen aan andere afbouwbedrijven.

Meer informatie

Zou u graag meer weten over het laten maken van aftimmerwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw wensen en adviseren u graag.

MENU
Bel ons direct