Aftimmerwerk

Voordelen van ons aftimmerwerk

N

Op maat gemaakt aftimmerwerk

N
Hoge kwaliteit en prachtige uitstraling
N
Lange levensduur
N
Voldoet aan alle vereiste NEN-normen
N
Diverse houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden
N
In het bezit van een computer gestuurde CNC machine

Onze werkplaats

Bij Janse Afbouw beschikken we over een machinale werkplaats waar we diverse soorten aftimmerwerk produceren. Denk hierbij aan prefab koven, toiletplaten, achterhout ten behoeve van metalstud wanden en op maat gemaakte sportplanken voor systeemplafonds. Daarnaast maken wij ook veel houten platen voorzien van een perforatie. Deze perforatie zorgt tevens voor een goede akoestiek.

Kortom: U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het laten plaatsen van scheidingswanden en systeemplafonds, maar ook voor het volledige aftimmerwerk van een project.

Het vervaardigen van de op maat gemaakte elementen gebeurt door middel van een computer gestuurde CNC machine.

Koven en plinten

Omdat wij uw project graag tot in de puntjes afwerken, kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte koven en plinten. Nadat de koven en plinten door onze houtbewerkingsspecialisten zijn gemaakt, kunt u deze eenvoudig in uw project monteren. Ook het monteren uitbesteden aan vakmensen? Wij klaren de klus graag voor u.

Meer informatie

Zou u graag meer weten over het laten plaatsen van kozijnen en deuren en/of het laten maken van op maat gemaakte koven en plinten? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u op basis van uw wensen graag meer over de mogelijkheden.

MENU
Bel ons direct