Rockfon mono acoustic

Het Rockfon Mono Acoustic Plafondsysteem is een totaalconcept van Rockfon gemonteerd op standaard U en C-profielen. De Rockfon Mono Acoustic Plafondpanelen zijn 1200x1200x30mm en samengesteld op basis van onbrandbare en kiemvrije steenwol met een volumieke massa van 115 kg/m3. De zelfdragende plafondpanelen zijn aan de zichtzijde afgewerkt met een mineraalvlies voorzien van een witte, akoestisch-open coating en aan de rugzijde met een naturel mineraalvlies. De panelen worden mechanisch bevestigd met een gefosfateerde schroef voorzien van een rozet.

 

 

Rockfon Mono Acoustic

Het Rockfon Mono Acoustic Plafondsysteem is een systeemplafond met een naadloze afwerking. De naden onderling worden afgewerkt middels Rockfon Mono akoestisch vulmiddel. De toplaag word afgewerkt met Rockfon Mono akoestische spuitpleister.De toplaag is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Janse Afbouw past dit product toe in de utiliteitsbouw als mede in de particuliere sector. Denkt u hierbij aan een woonkamer of zwembad. Voor een plafond op maat willen onze mensen u graag adviseren.

 montage panelen

 

 

akoestisch spuitwerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  http://producten.rockfon.nl/media/1401285/datasheet_nl_mono-acoustic-te_11.2013.pdf